Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

Reabilitări urbane

Compania noastră realizează proiecte complexe de reabilitare și modernizare urbană, în parteneriat cu autoritățile locale.

Soluțiile noastre își propun să valorifice potențialul turistic al zonelor urbane prin reînvierea valorilor arhitectonice ale clădirilor și să sa contribuie la creșterea calității vieții și a dezvoltării comunității, prin remodelarea și modernizarea spațiilor publice și diversificarea funcționalității acestora.

Compania noastră dispune de tehnologia și resursele necesare pentru a furniza soluții complete de reabilitare și regenerare a spațiilor urbane, precum:

  • Soluţii de arhitectură urbană
  • Soluţii de iluminat public
  • Soluții de afișare și sonorizare publică
  • Mobilier urban
  • Fântâni arteziene şi muzicale
  • Amenajarea spațiilor verzi
  • Pavaj ornamental
  • Lucrări de execuție și modernizare a rețelei de canalizare, electricitate și telecomunicații
Spuneti-ne ce servicii va interesează din oferta noastră sau care sunt nevoile spaţiului în care vă desfăşuraţi activitatea. Un consilier de vânzări vă va contacta în scurt timp pentru a vă prezenta ofertele care se potrivesc necesităţilor dvs.

cerere de oferta


Serviciile UTI Construction & Facility Management se adresează şi persoanelor fizice?
UTI Construction & Facility Management prestează la cerere servicii de reparaţii şi întreţinere pentru persoane fizice. Pentru a afla mai multe detalii despre tipurile de servicii şi costurile practicate, apelaţi serviciul de Call-Center şi operatorii noştri vor răspunde la toate întrebările dumneavoastră.

Unde pot gasi lista completa a serviciilor UTI Construction & Facility Management?
Lista completă a serviciilor oferite de UTI Construction & Facility Management este afişată pe site în secţiunea Servicii. Daca doriţi o oferta customizată, completaţi formularul standar de Cerere de oferta de pe siteul nostru sau contactaţi serviciul Call-Center şi operatorii noştri vor răspunde solicitărilor dumneavoastră.

Cât economisesc subcontractând servicii de facility management pentru afacerea mea?
Subcontractând serviciille de facility management reduceţi costurile de operare a clădirii cu 25%-35%. În plus, scăpaţi de grija facturilor, gestionând astfel un singur furnizor de servicii, creşteţi productivitatea angajaţilor, calitatea si siguranta mediului de lucru, reduceţi consumul de energie şi beneficiaţi de servicii profesionale de calitate.UTI Construction & Facility Management oferă o gamă variată de servicii de mentenanţă şi administrare adaptate nevoilor fiecărui client.Asistenta pentru clienti 24/24 h, apelabil din orice retea de telefonie fixa si mobila. Click pe butonul de mai jos pentru a intra in contact cu noi.