Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

Ingineria mediului

Oferim  servicii de consultanţă, proiectare, execuție, asistență tehnică, montaj în instalaţie, puneri în funcţiune, pentru realizarea  următoarelor tipuri de proiecte / investiții:

 • rețele de distribuție apă / canal
 • staţii de pompare apă curată / apă uzată
 • staţii de tratare a apei în vederea potabilizării
 • staţii de epurare a ape uzate menajere
 • centre de management al deșeurilor
 • instalații ecologice pentru producerea energiei regenerabile:
  • panouri solare
  • centrale eoliene
  • sisteme co-generare
 • sisteme de iluminat utilizând tehnologia LEED
Spuneti-ne ce servicii va interesează din oferta noastră sau care sunt nevoile spaţiului în care vă desfăşuraţi activitatea. Un consilier de vânzări vă va contacta în scurt timp pentru a vă prezenta ofertele care se potrivesc necesităţilor dvs.

cerere de oferta


Serviciile UTI Construction & Facility Management se adresează şi persoanelor fizice?
UTI Construction & Facility Management prestează la cerere servicii de reparaţii şi întreţinere pentru persoane fizice. Pentru a afla mai multe detalii despre tipurile de servicii şi costurile practicate, apelaţi serviciul de Call-Center şi operatorii noştri vor răspunde la toate întrebările dumneavoastră.

Unde pot gasi lista completa a serviciilor UTI Construction & Facility Management?
Lista completă a serviciilor oferite de UTI Construction & Facility Management este afişată pe site în secţiunea Servicii. Daca doriţi o oferta customizată, completaţi formularul standar de Cerere de oferta de pe siteul nostru sau contactaţi serviciul Call-Center şi operatorii noştri vor răspunde solicitărilor dumneavoastră.

Cât economisesc subcontractând servicii de facility management pentru afacerea mea?
Subcontractând serviciille de facility management reduceţi costurile de operare a clădirii cu 25%-35%. În plus, scăpaţi de grija facturilor, gestionând astfel un singur furnizor de servicii, creşteţi productivitatea angajaţilor, calitatea si siguranta mediului de lucru, reduceţi consumul de energie şi beneficiaţi de servicii profesionale de calitate.UTI Construction & Facility Management oferă o gamă variată de servicii de mentenanţă şi administrare adaptate nevoilor fiecărui client.Asistenta pentru clienti 24/24 h, apelabil din orice retea de telefonie fixa si mobila. Click pe butonul de mai jos pentru a intra in contact cu noi.