Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

Antrepriză generală

Compania noastră dezvoltă proiecte ”la cheie ” în domeniul construcțiilor pentru beneficiari din sectorul public și privat din diverse domenii de activitate. Dispunem de o experiență considerabilă, resurse și tehnologie avansate și o echipa de lucru profesionistă pentru a realiza proiecte de anvergură, asigurând toate etapele necesare realizării unei construcții, de la consultanță tehnică, management de proiect și execuția lucrărilor, până la întreținerea ulterioară.

Am dezvoltat parteneriate strategice cu furnizori renumiți de echipamente și oferim servicii la standarde înalte de calitate, certificate de organismele în vigoare. 

Transformarea cerințelor clienților noștri în soluții adaptate de business, asumarea și respectarea timpilor de execuție, odată cu optimizarea bugetului și păstrarea calității serviciilor, sunt promisiunile pe care le garantăm și care ne diferențiază de alți competitori. 

În calitate de antreprenor general în construcții, oferim următoarele servicii:

 • consultanță în proiectare
 • management de proiect
 • eficientizarea costurilor lucrărilor
 • optimizarea fluxului de lucrări
 • managementul autorizațiilor și gestionarea relației cu autoritățile din domeniul construcțiilor, urbanismului, energiei, sănătății și securității la locul de muncă
 • negocierea și gestionarea relației cu furnizorii de echipamente și servicii
 • proiectarea, execuția și punerea în funcțiune a sistemelor de instalații pentru clădiri:

                   - electrice: rețele de distribuție electrică cu tensiune joasă, medie și înaltă, tablouri electrice, montaj cabluri și conductoare, montaj instalații de iluminat, împământare, instalații de paratrăznete, etc.

                  - curenți slabi: sisteme de securitate și supraveghere video, sisteme de control acces și anti-efracție, sisteme de sonorizare și adresare publică, sisteme de detecție și alarmare în caz de incediu, sisteme de detecție a scurgerilor de gaze toxice

                   - mecanice: instalații și echipamente de încălzire, climatizare și aer condiționat, instalații și echipamente sanitare, instalații de alimentare, tratare și încălzire a apei, racorduri și fitinguri, etc.

 • proiectare și execuție terasamente, drumuri de acces, platforme betonate
 • finisaje interioare și exterioare
 • space planning
 • demolări și renovări
Spuneti-ne ce servicii va interesează din oferta noastră sau care sunt nevoile spaţiului în care vă desfăşuraţi activitatea. Un consilier de vânzări vă va contacta în scurt timp pentru a vă prezenta ofertele care se potrivesc necesităţilor dvs.

cerere de oferta


Serviciile UTI Construction & Facility Management se adresează şi persoanelor fizice?
UTI Construction & Facility Management prestează la cerere servicii de reparaţii şi întreţinere pentru persoane fizice. Pentru a afla mai multe detalii despre tipurile de servicii şi costurile practicate, apelaţi serviciul de Call-Center şi operatorii noştri vor răspunde la toate întrebările dumneavoastră.

Unde pot gasi lista completa a serviciilor UTI Construction & Facility Management?
Lista completă a serviciilor oferite de UTI Construction & Facility Management este afişată pe site în secţiunea Servicii. Daca doriţi o oferta customizată, completaţi formularul standar de Cerere de oferta de pe siteul nostru sau contactaţi serviciul Call-Center şi operatorii noştri vor răspunde solicitărilor dumneavoastră.

Cât economisesc subcontractând servicii de facility management pentru afacerea mea?
Subcontractând serviciille de facility management reduceţi costurile de operare a clădirii cu 25%-35%. În plus, scăpaţi de grija facturilor, gestionând astfel un singur furnizor de servicii, creşteţi productivitatea angajaţilor, calitatea si siguranta mediului de lucru, reduceţi consumul de energie şi beneficiaţi de servicii profesionale de calitate.UTI Construction & Facility Management oferă o gamă variată de servicii de mentenanţă şi administrare adaptate nevoilor fiecărui client.Asistenta pentru clienti 24/24 h, apelabil din orice retea de telefonie fixa si mobila. Click pe butonul de mai jos pentru a intra in contact cu noi.