Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii


Specialiştii UTI vorbesc despre siguranță la incendiu a construcțiilor în cadrul unui workshop organizat de ROFMA

 

Specialiștii UTI sunt invitați să vorbească despre importanța respectării regulilor de securitate la incediu a clădirilor de birouri, industriale sau de interes public, precum și despre ultimele tendințe și aplicații tehnologice în acest domeniu, în cadrul workshopului organizat de Asociația Română de Facility Management numit  Securitatea la incendiu, subiect fierbinte in activitatea de facility management”.

 

Evenimentul va avea loc în data de 19 septembrie 2012, la Hotel JW Mariott din capitală, sala Timisoara, începând cu ora 09:00  și se adresează proprietarilor de clădiri, administratorilor și managerilor de facility management, precum și companiilor de facility management care desfășoară activități în domeniul protecției și siguranței la foc a clădirilor.

 

Workshopul își propune să ofere o gamă completă de informații privind reglementările în vigoare din domeniul protecției la incendiu, riscurile posibile, ultimele tendințe tehnologice și echipamente utilizate în acest domeniu. Specialiștii UTI vor prezenta în cadrul acestui workshop o serie de aplicații practice și tehnologii implementate în numeroasele proiecte, cu scopul de a oferi audienței exemple de bune practici, realizate în domeniul protecției la foc a cladirilor.

 

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul:www.rofma.ro

Alege din lista de mai jos arhiva anuala de stiri pe care vrei s-o parcurgi:UTI Construction & Facility Management oferă o gamă variată de servicii de mentenanţă şi administrare adaptate nevoilor fiecărui client, indiferent de domeniul de activitate.Asistenta pentru clienti 24/24 h, apelabil din orice retea de telefonie fixa si mobila. Click pe butonul de mai jos pentru a intra in contact cu noi.