Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii


UTI contribuie la realizarea proiectului Arena Națională

[6 septembrie 2011]

Arena Naţionala, cel mai modern stadion al României, a fost inaugurata ieri, 6 septembrie, cu meciul Romania-Franţa din cadrul preliminariilor Campionatului European.

UTI a contribuit la realizarea acestui proiect grandios în calitate de subcontractor al asocierii Max Bögl-Astaldi, antreprenorul general al lucrarii, fiind responsabil de execuţia instalaţiilor electrice interioare şi exterioare ale cladirii, a instalaţiei de drenaj a apei pluviale, a sistemelor de securitate şi supraveghere video, precum şi de proiectarea şi integrarea soluţiilor automatizate de management al cladirii (BMS) şi iluminat (EIB).

O importanţa deosebita au avut-o lucrarile de proiectare şi execuşie a instalaţiei perimetrale de iluminare nocturna a terenului de joc, sistem realizat în premiera pe un stadion din România şi a sistemului de sonorizare şi adresare publica, dupa ultimele cerinţe UEFA şi a sistemului de transmisie de televiziune HD.

Lucrarile s-au desfaşurat în perioada decembrie 2009-august 2011, iar la realizarea lor au participat mai bine de 100 de specialişti UTI. Compania a contribuit în trecut la modernizarea Stadionului Ion Oblemenco din Craiova, unde a implementat sistemul de control al accesului şi al biletelor, precum şi sistemul de sonorizare şi va finaliza în curând lucrarile începute la Cluj Arena.

Arena Naţionala a devenit un proiect de referinţa pentru portofoliul UTI, atât datorita gradului de notoritate, cât şi prin amploarea şi experienţa acumulate în timpul realizarii lui.

Alege din lista de mai jos arhiva anuala de stiri pe care vrei s-o parcurgi:UTI Construction & Facility Management oferă o gamă variată de servicii de mentenanţă şi administrare adaptate nevoilor fiecărui client, indiferent de domeniul de activitate.Asistenta pentru clienti 24/24 h, apelabil din orice retea de telefonie fixa si mobila. Click pe butonul de mai jos pentru a intra in contact cu noi.