Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii


UTI lanseaza site-ul www.ktrack.ro, destinat soluției de monitorizare și management al flotelor auto

 

 

UTI anunță lansarea site-ului www.ktrack.ro, destinat prezentării soluției de monitorizare și management al flotelor auto, KTrack by UTI.
 

 

KTrack este o soluţie telematică performantă, dezvoltată integral de UTI, care se adresează companiilor care au în dotare flote de mașini, fiind un instrument util de administrare eficientă și de reducere a costurilor. KTrack permite localizarea și monitorizarea în timp real a autovehiculelor, printr-o aplicație web, de pe computer sau orice dispozitiv mobil. Prin intermediul funcțiilor disponibile, se pot realiza o serie de acțiuni de eficientizare a parcului auto, cum ar fi setarea unor alarme de securitate și de funcționare, managementul revizilor și actualizarea cărților tehnice, managementul personalului, etc. KTrack poate genera o serie de rapoarte de activitate și productivitate, care contribuie în mod eficace la optimizarea consumurilor de carburant, la reducerea costurilor administrative, la protejarea resurselor companiilor, la creșterea productivității angajaților și implicit, la performanța afacerii.

Noul site are un design modern prietenos și a fost dezvoltat pentru a răspunde cerințelor clienţilor noştri de a găsi ușor și rapid informații despre soluția și servicille KTrack. Site-ul oferă totodată, posibilitatea testării funcționalităților aplicației prin simpla înregistrare a datelor de utilizator, în pagina specială de demo.
 

 

Site-ul are șase secțiuni principale, care conțin pagini cu informații despre modul de funcționare a soluției, principalele funcții și rapoarte generate de aplicația de monitorizare, web-based, alte dispozitive pe care aplicația poate fi utilizată, beneficii și sectoare de activitate care pot utiliza această soluție pentru eficientizarea activității.
 

 

Interactivitatea interfeței este pusă în valoare de formularul electronic de contact, disponibil pe fiecare pagina a site-ului, care constituie o modalitate rapidă de intrare în dialog cu echipa KTrack, fie pentru a primi oferte personalizate și adaptate nevoilor utilizatorilor, fie pentru a primi răspunsuri referitoare la utilizarea sistemului KTrack.

Alege din lista de mai jos arhiva anuala de stiri pe care vrei s-o parcurgi:UTI Construction & Facility Management oferă o gamă variată de servicii de mentenanţă şi administrare adaptate nevoilor fiecărui client, indiferent de domeniul de activitate.Asistenta pentru clienti 24/24 h, apelabil din orice retea de telefonie fixa si mobila. Click pe butonul de mai jos pentru a intra in contact cu noi.