Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii


UTI a inregistrat afaceri de 77 mil. lei din facility management

 

Sursa: www.wall-street.ro, autor: Cristina Mihai

 

UTI Grup, prin linia de business facility management a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 77 mil. lei in 2013, in scadere usoara fata de 2012, au spus pentru Wall-Street.ro, oficialii companiei.


In 2012 compania a inregistrat pe segmentul de facility management afaceri de 78,5 lei. EBITDA companiei s-a mentinut in 2013 la acelasi nivel din anul precedent, si anume 5,6 mil. lei. Compania a avut un numar de aproximativ 700 de anagajati in 2013 in cadrul liniei de business facility management. Cu o cifra de afaceri de 77 mil. lei din facility management in 2013, UTI este cel mai important jucator de pe acest segment. In topul celor mai puternice companii care activeaza pe acest segment sunt si ISS, BSS si MT&T.


UTI este o companie de tip holding, cu capital majoritar romanesc, fondata in 1990, fiind organizata la nivel operational pe patru linii de business: sisteme de securitate pentru infrastructuri critice si aparare, tehnologia informatiei si comunicatii, managementul traficului, constructii si facility management.

Alege din lista de mai jos arhiva anuala de stiri pe care vrei s-o parcurgi:UTI Construction & Facility Management oferă o gamă variată de servicii de mentenanţă şi administrare adaptate nevoilor fiecărui client, indiferent de domeniul de activitate.Asistenta pentru clienti 24/24 h, apelabil din orice retea de telefonie fixa si mobila. Click pe butonul de mai jos pentru a intra in contact cu noi.