Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii


UTI GRUP asigură întreținerea tehnică a Arenei Naționale din București


Contractul prevede de asemenea, achiziția, montarea și întreținerea unor instalații performante pentru creșterea calității gazonului și menținerea în parametri optimi a suprafeței de joc: instalație de aerare, fertilizare și drenare a gazonului și instalație de însoleiere artificială (prin iluminare artificială cu radiații UV pentru stimularea fotosintezei).

Prin externalizarea serviciilor de întreținere tehnică, se obțin o serie de beneficii, atât pentru propietarul și administratorul clădirii, Primaria Municipiului București, cât și pentru utilizatorii acesteia, precum: optimizarea consumurilor și creșterea duratei de viață a echipamentelor, creșterea eficienței energetice și reducerea costurilor de regie, creșterea siguranței în exploatare și a confortului utilizatorilor, sau asigurarea funcționarii permanente, în condiții optime, a echipamentelor. 

De asemenea, prin gestiunea unui singur furnizor de servicii specializate și adaptate nevoilor acestui obiectiv, administratorul clădirii va putea urmări și controla eficient costurile indirecte provenite din exploatarea celui mai mare stadion din Romania construit la stadarde Elite.

Compania a realizat montajul instalațiilor și sistemelor tehnice din cadrul complexului sportiv, în calitate de antreprenor tehnic, în perioada 2009-2011 și a asigurat, de la lansare până în prezent asistența tehnică permanentă, alocând o echipă dedicată acestui obiectiv.
 

Alege din lista de mai jos arhiva anuala de stiri pe care vrei s-o parcurgi:UTI Construction & Facility Management oferă o gamă variată de servicii de mentenanţă şi administrare adaptate nevoilor fiecărui client, indiferent de domeniul de activitate.Asistenta pentru clienti 24/24 h, apelabil din orice retea de telefonie fixa si mobila. Click pe butonul de mai jos pentru a intra in contact cu noi.