Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii


UTI la cea de-a șasea Conferința Națională de Facility Management

 

UTI Grup a participat la cea de-a șasea Conferință Națională de Facility Management dedicată specialiștilor din domeniul administrării și operării clădirilor, care a avut loc la București, în perioada 17-18 iunie 2014. În cele două zile de conferințe și seminarii, participanții au avut ocazia să cunoască tendințele regionale și locale cu care se confruntă această industrie, semnele pozitive și provocările induse de peisajul economic global și regional asupra acestui domeniu, precum și  alte subiecte de interes din aria facility și property managementului.
  

În cadrul evenimentului, UTI a susținut o prezentare despre diversitatea nevoilor de administrare a unei clădiri și importanța externalizării serviciilor către un furnizor experimentat, care deține competențele și resursele necesare de a  gestiona toate operațiunile tehnice și administrative ale unei clădiri, indiferent de tipul ei. De asemenea, prin serviciile sale, furnizorului de facility  contribuie la creșterea performanței activității principale, reușind să satisfacă în același timp nevoile și exigențele tuturor beneficiarilor acestor clădiri : proprietari, administratori, chiriași, vizitatori, etc.

 

UTI Grup oferă soluții specializate de operare și administrare a clădirilor de orice tip la nivel național. Cu o cifra de afaceri de peste 18 milioane de euro în 2013, peste 800 de specialiști în domeniul ingineriei instalațiilor, resursele și competențele specifice acestui domeniu, UTI Grup este unul din principalii furnizori de servicii de facility management din România.

Alege din lista de mai jos arhiva anuala de stiri pe care vrei s-o parcurgi:UTI Construction & Facility Management oferă o gamă variată de servicii de mentenanţă şi administrare adaptate nevoilor fiecărui client, indiferent de domeniul de activitate.Asistenta pentru clienti 24/24 h, apelabil din orice retea de telefonie fixa si mobila. Click pe butonul de mai jos pentru a intra in contact cu noi.