Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii


UTI Grup participă la rebilitarea stației de epurare a apelor uzate de la Dorohoi

 

UTI Grup continuă extinderea protofoliului de proiecte de ingineria mediului prin semnarea contractului de reabilitare și extindere a Stației de epurare a apelor uzate Dorohoi, din cadrul proiectului major „ Extinderea și modernizarea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare – epurarea apelor uzate din județul Botoșani”, un proiect cofinanțat din fondul de coeziune POS Mediu, în valoare totală de 27,5  milioane de lei.

 

Proiectul a fost atribuit prin licitație deschisă și va fi realizat în asociere cu Construcții Erbașu și Diering Engineering & Consulting.

 

Lucrările vor începe în primavara anului viitor și vor dura aproximativ 36 de luni.

 

În cadrul proiectului UTI GRUP va executa lucrările complete de instalații electrice și de automatizări SCADA, precum și montajul și punerea în funcțiune a echipamentelor specifice funcționării stației.

 

Realizarea acestui proiect contribuie la îmbunătăţirea calităţii mediului și implicit a sănătății populației, prin reducerea poluării resurselor naturale din arealul hidrografic al judeţului Botoșani, la alinierea la normele europene privind epurarea apelor urbane prevăzute în Tratatul de Aderare și la eficientizarea proceselor tehnologice de epurare.

 

UTI Grup a realizat lucrări similare pentru Compania de Apă Oltenia, în cadrul proiectului „Reabilitarea și modernizarea surselor de apă și a stațiilor de tratare pentru orașele Scornicești, Potcoava, Drăgănești Olt și Piatra Olt”, Compania de Apă Someș în cadrul proiectului „Extinderea și modernizarea Stației de epurare Cluj-Napoca”  și derulează în prezent lucrări pentru reabilitarea și modernizarea Stației de epurare Filiași (județul Dolj).

Alege din lista de mai jos arhiva anuala de stiri pe care vrei s-o parcurgi:UTI Construction & Facility Management oferă o gamă variată de servicii de mentenanţă şi administrare adaptate nevoilor fiecărui client, indiferent de domeniul de activitate.Asistenta pentru clienti 24/24 h, apelabil din orice retea de telefonie fixa si mobila. Click pe butonul de mai jos pentru a intra in contact cu noi.