Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii


UTI participă la reabilitarea promenadei turistice din Mamaia

 

UTI GRUP participă la realizarea lucrărilor de construcții pentru reamenajarea promenadei turistice din stațiunea Mamaia, în consorţiul format din ABC Val și Mobiton Constanța. Contractul în valoare de aproximativ 10 milioane de Euro din finanțare europeană va fi realizat în 11 luni, cu întrerupere în perioada estivală 2014.

 

Lucrările vizează reamenajarea zonei cuprinsă între Satul de Vacanță și complexul hotelier Bicaz și vor cuprinde reabilitarea piațetelor, refacerea aleilor pietonale, instalarea și amenajarea de mobilier urban, refacerea rețelelor hidroedilitare, refacerea iluminatului public, amenajarea pistelor de bicicliști, reamenajarea și extinderea spațiilor verzi și ale celor de parcare.

 

În cadrul contractului, UTI Grup va realiza proiectul de iluminat public și architectural care va consta în montarea și instalarea a 481 de stâlpi de iluminat, cu înalțimi cuprinse între 4 si 8 metri, dotați cu corpuri de iluminat moderne și sisteme LED pentru eficientizarea consumului energetic.

 

Proiectul de reabilitare urmărește modernizarea și înfrumusețarea stațiunii Mamaia, cu scopul creșterii potențialului turistic al zonei.

 

UTI Grup are o bogată experiență în domeniul reabilitărilor de infrastructură urbană, realizând proiecte asemănătoare la Botașani, Vaslui, Craiova și Alexandria. 

Alege din lista de mai jos arhiva anuala de stiri pe care vrei s-o parcurgi:UTI Construction & Facility Management oferă o gamă variată de servicii de mentenanţă şi administrare adaptate nevoilor fiecărui client, indiferent de domeniul de activitate.Asistenta pentru clienti 24/24 h, apelabil din orice retea de telefonie fixa si mobila. Click pe butonul de mai jos pentru a intra in contact cu noi.