Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii


UTI va reabilita stația de epurare din Filiași

 

UTI Grup, în calitate de antreprenor general, va realiza lucrările de reabilitare și modernizare a stației de epurare a apei ce deservește orașul Filiași, județul Dolj. Proiectul va fi realizat în asociere cu Danex Consulting. 

 

Contractul a fost atribuit în urma câștigării licitației anunțată de Compania de Apă Oltenia în data de 18.06.2012 și are o valoare de 15,6 milioane de lei. Lucrările vor fi realizate în termen de 22 de luni și vor consta în demolarea stației existente cu o durata de viață depășită, construcția unei stații noi, moderne și extinderea rețelei de canalizare existente.

 

În cadrul proiectului, asocierea UTI Grup – Danex Consulting  va realiza proiectarea, execuția, punerea în funcțiune și testarea instalațiilor tehnice, reabilitarea și modernizarea clădirilor operaționale, instalațiile electrice și automatizările SCADA și managementul proiectului.

 

Noua stație de epurare de la Filiași va deservi o populație de 14 000 de locuitori și va contribui semnificativ la creșterea calității vieții cetățenilor din această regiune.

 

Tot în Oltenia, UTI a mai realizat un proiect similar, în perioada 2010-2011, cand a reabilitat stațiile de tratare a apei din orașele Scornicești, Potcoava, Drăgănești Olt și Piatra Olt, proiect în valoare de 9,3 milioane de lei. Anul acesta compania va finaliza reabilitarea stației de epurare de la Cluj Napoca, proiect început în 2010, a cărui valoare se ridică la aproximativ 148 de milioane de lei. 

Alege din lista de mai jos arhiva anuala de stiri pe care vrei s-o parcurgi:UTI Construction & Facility Management oferă o gamă variată de servicii de mentenanţă şi administrare adaptate nevoilor fiecărui client, indiferent de domeniul de activitate.Asistenta pentru clienti 24/24 h, apelabil din orice retea de telefonie fixa si mobila. Click pe butonul de mai jos pentru a intra in contact cu noi.