Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii


UTI lanseaza site-ul www.ktrack.ro, destinat soluției de monitorizare și management al flotelor auto

 

 

UTI anunță lansarea site-ului www.ktrack.ro, destinat prezentării soluției de monitorizare și management al flotelor auto, KTrack by UTI.
 

 

KTrack este o soluţie telematică performantă, dezvoltată integral de UTI, care se adresează companiilor care au în dotare flote de mașini, fiind un instrument util de administrare eficientă și de reducere a costurilor. KTrack permite localizarea și monitorizarea în timp real a autovehiculelor, printr-o aplicație web, de pe computer sau orice dispozitiv mobil. Prin intermediul funcțiilor disponibile, se pot realiza o serie de acțiuni de eficientizare a parcului auto, cum ar fi setarea unor alarme de securitate și de funcționare, managementul revizilor și actualizarea cărților tehnice, managementul personalului, etc. KTrack poate genera o serie de rapoarte de activitate și productivitate, care contribuie în mod eficace la optimizarea consumurilor de carburant, la reducerea costurilor administrative, la protejarea resurselor companiilor, la creșterea productivității angajaților și implicit, la performanța afacerii.

Noul site are un design modern prietenos și a fost dezvoltat pentru a răspunde cerințelor clienţilor noştri de a găsi ușor și rapid informații despre soluția și servicille KTrack. Site-ul oferă totodată, posibilitatea testării funcționalităților aplicației prin simpla înregistrare a datelor de utilizator, în pagina specială de demo.
 

 

Site-ul are șase secțiuni principale, care conțin pagini cu informații despre modul de funcționare a soluției, principalele funcții și rapoarte generate de aplicația de monitorizare, web-based, alte dispozitive pe care aplicația poate fi utilizată, beneficii și sectoare de activitate care pot utiliza această soluție pentru eficientizarea activității.
 

 

Interactivitatea interfeței este pusă în valoare de formularul electronic de contact, disponibil pe fiecare pagina a site-ului, care constituie o modalitate rapidă de intrare în dialog cu echipa KTrack, fie pentru a primi oferte personalizate și adaptate nevoilor utilizatorilor, fie pentru a primi răspunsuri referitoare la utilizarea sistemului KTrack.UTI a inregistrat afaceri de 77 mil. lei din facility management

 

Sursa: www.wall-street.ro, autor: Cristina Mihai

 

UTI Grup, prin linia de business facility management a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 77 mil. lei in 2013, in scadere usoara fata de 2012, au spus pentru Wall-Street.ro, oficialii companiei.


In 2012 compania a inregistrat pe segmentul de facility management afaceri de 78,5 lei. EBITDA companiei s-a mentinut in 2013 la acelasi nivel din anul precedent, si anume 5,6 mil. lei. Compania a avut un numar de aproximativ 700 de anagajati in 2013 in cadrul liniei de business facility management. Cu o cifra de afaceri de 77 mil. lei din facility management in 2013, UTI este cel mai important jucator de pe acest segment. In topul celor mai puternice companii care activeaza pe acest segment sunt si ISS, BSS si MT&T.


UTI este o companie de tip holding, cu capital majoritar romanesc, fondata in 1990, fiind organizata la nivel operational pe patru linii de business: sisteme de securitate pentru infrastructuri critice si aparare, tehnologia informatiei si comunicatii, managementul traficului, constructii si facility management.UTI GRUP asigură întreținerea tehnică a Arenei Naționale din București


Contractul prevede de asemenea, achiziția, montarea și întreținerea unor instalații performante pentru creșterea calității gazonului și menținerea în parametri optimi a suprafeței de joc: instalație de aerare, fertilizare și drenare a gazonului și instalație de însoleiere artificială (prin iluminare artificială cu radiații UV pentru stimularea fotosintezei).

Prin externalizarea serviciilor de întreținere tehnică, se obțin o serie de beneficii, atât pentru propietarul și administratorul clădirii, Primaria Municipiului București, cât și pentru utilizatorii acesteia, precum: optimizarea consumurilor și creșterea duratei de viață a echipamentelor, creșterea eficienței energetice și reducerea costurilor de regie, creșterea siguranței în exploatare și a confortului utilizatorilor, sau asigurarea funcționarii permanente, în condiții optime, a echipamentelor. 

De asemenea, prin gestiunea unui singur furnizor de servicii specializate și adaptate nevoilor acestui obiectiv, administratorul clădirii va putea urmări și controla eficient costurile indirecte provenite din exploatarea celui mai mare stadion din Romania construit la stadarde Elite.

Compania a realizat montajul instalațiilor și sistemelor tehnice din cadrul complexului sportiv, în calitate de antreprenor tehnic, în perioada 2009-2011 și a asigurat, de la lansare până în prezent asistența tehnică permanentă, alocând o echipă dedicată acestui obiectiv.
 

UTI Construction & Facility Management oferă o gamă variată de servicii de mentenanţă şi administrare adaptate nevoilor fiecărui client.Asistenta pentru clienti 24/24 h, apelabil din orice retea de telefonie fixa si mobila. Click pe butonul de mai jos pentru a intra in contact cu noi.