Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii


I: Cât economisesc subcontractând servicii de facility management pentru afacerea mea?
R: Subcontractând serviciille de facility management reduceţi costurile de operare a clădirii cu 25%-35%. În plus, scăpaţi de grija facturilor, gestionând astfel un singur furnizor de servicii, creşteţi productivitatea angajaţilor, calitatea si siguranta mediului de lucru, reduceţi consumul de energie şi beneficiaţi de servicii profesionale de calitate.

I: Cate tipuri de servicii de facility management pot externaliza?
R: Oferta noastră de servicii este flexibilă, oferind clientului posibilitatea de a alege, în funcţie de necesităţile sale de business, un singur serviciu sau un pachet integrat de servicii.

I: Ce fel de rapoarte primesc privind activitatea de mentenanţă desfăşurată în cadrul companiei mele ?
R: UTI Construction & Facility Management utilizează un sistem complex de management al mentenanţei, dotat cu module de raportare customizate în funcţie de specificul activităţii clientului. În funcţie de acesta aplicaţie poate emite rapoarte privind : - Planificarea reviziilor - Gestiunea echipamentelor şi al intervenţiilor efectuate asupra acestora - Soluţionarea intervenţiilor - Facturarea serviciilor - Evidenţa reviziilor şi a valabilităţii documentaţiei tehnice conform reglementărilor legislative în vigoare - Rapoarte specifice

I: Ce trebuie sa fac pentru a solicita o cerere de oferta?
R: Pentru a solicita o cerere de oferta, puteţi completa formularul standard din pagina principală cu cerinţele dumneavoastă sau ne puteţi contacta direct la numerele de telefon afişate în secţiunea Contact. Operatorii noştri vor prelua solicitarea dumneavoastră şi o vor trata în cel mai scurt timp posibil.

I: Cum aflu dacă pot beneficia de serviciile UTI Construction & Facility Management şi în oraşul meu?
R: Echipele UTI Construction & Facility Management sunt prezente în fiecare judeţ din ţară. Consultă harta punctelor de lucru din pagina principală sau apelaţi Serviciul Call-Center pentru a afla cum puteţi beneficia de serviciile noastre.

I: Serviciile UTI Construction & Facility Management se adresează şi persoanelor fizice?
R: UTI Construction & Facility Management prestează la cerere servicii de reparaţii şi întreţinere pentru persoane fizice. Pentru a afla mai multe detalii despre tipurile de servicii şi costurile practicate, apelaţi serviciul de Call-Center şi operatorii noştri vor răspunde la toate întrebările dumneavoastră.

I: Serviciile UTI Construction & Facility Management sunt disponibile doar în România sau şi în alte ţări?
R: UTI Construction & Facility Management urmăreşte să-şi extindă reţeaua de servicii pe plan internaţional. În prezent compania operează în Republica Moldova şi Italia.

I: Unde pot gasi lista completa a serviciilor UTI Construction & Facility Management?
R: Lista completă a serviciilor oferite de UTI Construction & Facility Management este afişată pe site în secţiunea Servicii. Daca doriţi o oferta customizată, completaţi formularul standar de Cerere de oferta de pe siteul nostru sau contactaţi serviciul Call-Center şi operatorii noştri vor răspunde solicitărilor dumneavoastră.

I: Unde pot solicita o cerere de oferta?
R: Pentru a solicita o cerere de oferta, puteţi completa formularul standard din pagina principală cu cerinţele dumneavoastă sau ne puteţi contacta direct la numerele de telefon afişate în secţiunea Contact. Operatorii noştri vor prelua solicitarea dumneavoastră şi o vor trata în cel mai scurt timp posibil.

Spuneti-ne ce servicii va interesează din oferta noastră sau care sunt nevoile spaţiului în care vă desfăşuraţi activitatea. Un consilier de vânzări vă va contacta în scurt timp pentru a vă prezenta ofertele care se potrivesc necesităţilor dvs.

cerere de oferta


UTI Construction & Facility Management oferă o gamă variată de servicii de mentenanţă şi administrare adaptate nevoilor fiecărui client.Asistenta pentru clienti 24/24 h, apelabil din orice retea de telefonie fixa si mobila. Click pe butonul de mai jos pentru a intra in contact cu noi.