Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

Cine suntem ?

 

UTI Grup este un holding internaţional, fondat în 1990 și unul dintre principalii furnizori de soluții de securitate integrată și tehnologie pentru clădiri, infrastructuri critice și transporturi din România. Grupul desfășoară activități la nivel național și internațional, în țări din Europa Centrală și de Est, precum și în Orientul Mijlociu, are peste 1800 de angajați și o cifră de afaceri de 140 de milioane de euro în 2012.

Prin cele cinci linii de afaceri – Soluții de securitate privată şi militară, Tehnologia informaţiei şi comunicaţii, Soluții inteligente de transport și taxare automată, Instalaţii pentru construcţii și Facility Management – UTI furnizează soluţii la cheie pentru toată gama de obiective civile şi industriale, proiectate în funcţie de specificul fiecăruia şi de cerinţele exprese ale clientului.

Cui ne adresăm ?

Serviciile și soluțiile pe care le oferim răspund nevoilor din sectoare variate de activitate: financiar-bancar, comercial, industrial, aeroportuar, administrativ, real-estate, transporturi, organizații publice şi private etc.

Care este scopul nostru ?

Scopul nostru este să venim în întâmpinarea nevoilor companiilor, prin preluarea sarcinilor  administrative, indirecte, astfel încât acestea să se poată concentra exclusiv asupra activității principale de business, a îmbunătățirii performanțelor și a eficientizării costurilor.

Misiunea noastră este să devenim cel mai renumit furnizor de servicii complete pentru construcții, de la proiectare până la întreținerea ulterioară. Să menținem un standard ridicat al serviciilor pe care le oferim, adaptate nevoilor fiecărui client în parte. Să consolidăm reputaţia brandului UTI, prin câştigarea încrederii clienţilor noştri şi transformarea ei într-un parteneriat durabil.


Spuneti-ne ce servicii va interesează din oferta noastră sau care sunt nevoile spaţiului în care vă desfăşuraţi activitatea. Un consilier de vânzări vă va contacta în scurt timp pentru a vă prezenta ofertele care se potrivesc necesităţilor dvs.

cerere de oferta
Serviciile UTI Construction & Facility Management sunt disponibile doar în România sau şi în alte ţări?
UTI Construction & Facility Management urmăreşte să-şi extindă reţeaua de servicii pe plan internaţional. În prezent compania operează în Republica Moldova şi Italia.UTI Construction & Facility Management oferă o gamă variată de servicii de mentenanţă şi administrare adaptate nevoilor fiecărui client.Asistenta pentru clienti 24/24 h, apelabil din orice retea de telefonie fixa si mobila. Click pe butonul de mai jos pentru a intra in contact cu noi.