Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. DetaliiArene sportive

2011 a fost anul în care UTI s-a afirmat în domeniul construcțiilor de stadioane, reușind să ducă la finalizare două proiecte de anvergură: Arena Națională din București și Cluj Arena.

De la construcție și până la întreținere, UTI Construction & Construction & Facility Management dispune de tehnologia și expertiza necesară pentru a furniza cele mai bune servicii și soluții, adaptate nevoilor unei construcții de acest tip, care să asigure funcționarea perfectă a clădirii, confortul și siguranța utilizatorilor în același timp.

  • Consultanță în faza de proiectare
  • Management de proiect
  • Procurare de echipamente
  • Proiectare și execuție completă a sistemului de instalații ale clădirii (electrice, mecanice, sanitare, de securitate)
  • Proiectare și execuție a instalațiilor de alimentare și colectarea apei  pluviale
  • Proiectare și execuție completă a rețelei de telecomunicații (instrastructura IT, comunicații VoIP, broadcasting)
  • Proiectare și execuție completă a sistemelor de securitate, adresare și informare publică
Spuneti-ne ce servicii va interesează din oferta noastră sau care sunt nevoile spaţiului în care vă desfăşuraţi activitatea. Un consilier de vânzări vă va contacta în scurt timp pentru a vă prezenta ofertele care se potrivesc necesităţilor dvs.

cerere de oferta


Ce trebuie sa fac pentru a solicita o cerere de oferta?
Pentru a solicita o cerere de oferta, puteţi completa formularul standard din pagina principală cu cerinţele dumneavoastă sau ne puteţi contacta direct la numerele de telefon afişate în secţiunea Contact. Operatorii noştri vor prelua solicitarea dumneavoastră şi o vor trata în cel mai scurt timp posibil.UTI Construction & Facility Management oferă o gamă variată de servicii de mentenanţă şi administrare adaptate nevoilor fiecărui client.Asistenta pentru clienti 24/24 h, apelabil din orice retea de telefonie fixa si mobila. Click pe butonul de mai jos pentru a intra in contact cu noi.