Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. DetaliiAeroporturi

Aeroporturile sunt facilităţi care se supun unor reglementări stricte în ceea ce priveşte  nevoile de operare şi normele de securitate. În ciuda acestor rigori care trebuie îndeplinite, satisfacţia şi siguranţa pasagerilor trebuie să vină pe primul loc. De mai bine de 13 ani, UTI este cel mai important furnizor de servicii integrate de construcții și facility management pentru aeroporturi din Romania, cu o experienţă semnificativă pe piaţa de profil. Primul proiect important în domeniul aeroportuar a fost implementat în 1997 când am realizat sistemul integrat de securitate şi telecomunicaţii pentru aeroportul Internaţional Henri Coandă din Bucureşti. De atunci, continuăm să livrăm servicii inovative şi calitative pentru a creşte performanţa aeroporturilor şi confortul pasagerilor.

  • Proiectare, execuție, punere în funcțiune și mentenanţă tehnică pentru instalaţii şi sisteme de telecomunicaţii, electrice, sanitare: proiectare, verificări, revizii, intervenţii.
  • Design, instalare si întreţinere sisteme de balizaj aeroportuar
  • Design, implementare şi operare aplicaţii computerizate de managementul clădirilor şi infrastructurii
  • Design, execuţie şi întreţinere sistem de securitate perimetrală
  • Proiectare, instalare şi întreţinere echipamente speciale de securitate (raze x)
  • Proiectare, instalare şi întreţinere sisteme de management al parcării
  • Servicii integrate de facilitity management
UTI_Airport_Solutions
Spuneti-ne ce servicii va interesează din oferta noastră sau care sunt nevoile spaţiului în care vă desfăşuraţi activitatea. Un consilier de vânzări vă va contacta în scurt timp pentru a vă prezenta ofertele care se potrivesc necesităţilor dvs.

cerere de oferta


Ce trebuie sa fac pentru a solicita o cerere de oferta?
Pentru a solicita o cerere de oferta, puteţi completa formularul standard din pagina principală cu cerinţele dumneavoastă sau ne puteţi contacta direct la numerele de telefon afişate în secţiunea Contact. Operatorii noştri vor prelua solicitarea dumneavoastră şi o vor trata în cel mai scurt timp posibil.UTI Construction & Facility Management oferă o gamă variată de servicii de mentenanţă şi administrare adaptate nevoilor fiecărui client.Asistenta pentru clienti 24/24 h, apelabil din orice retea de telefonie fixa si mobila. Click pe butonul de mai jos pentru a intra in contact cu noi.