Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. DetaliiInstituții guvernamentale și administrații publice

Instituţiile guvernamentale și publice (administraţii locale şi centrale, şcoli, spitale etc) se confruntă permanent cu probleme legate de gestionarea cheltuielilor administrative şi de operare a clădirii, care afectează profitabilitatea şi distrage atenţia de la activitatea principală.

Noi vă punem la dispoziţie soluţiile complete şi adecvate de întreţinere şi administrare care vor reduce costurile şi vor optimiza utilizarea spaţiului, iar dumneavoastă vă puteţi concentra mai bine asupra activităţii principale.

  • Consultanță și management de proiect
  • Procurare de echipamente
  • Proiectare și execuție completă a construcțiilor și sistemelor de instalații ale clădirilor (electrice, mecanice, sanitare, de securitate)
  • Proiectare și execuție a instalațiilor de alimentare și colectare a apei potabile și pluviale
  • Instalare, montaj şi întreţinere pentru sisteme de securitate: CCTV, control acces, adresare publică
  • Lucrări de construcţii: compartimentări, întreţinere pereţi interiori şi exteriori, tencuiri, gletuiri şi vopsiri cu lavabilă
  • Mentenanţă tehnică pentru instalaţii şi sisteme de telecomunicaţii, electrice, sanitare: verificări, revizii, intervenţii.
Spuneti-ne ce servicii va interesează din oferta noastră sau care sunt nevoile spaţiului în care vă desfăşuraţi activitatea. Un consilier de vânzări vă va contacta în scurt timp pentru a vă prezenta ofertele care se potrivesc necesităţilor dvs.

cerere de oferta


Ce trebuie sa fac pentru a solicita o cerere de oferta?
Pentru a solicita o cerere de oferta, puteţi completa formularul standard din pagina principală cu cerinţele dumneavoastă sau ne puteţi contacta direct la numerele de telefon afişate în secţiunea Contact. Operatorii noştri vor prelua solicitarea dumneavoastră şi o vor trata în cel mai scurt timp posibil.UTI Construction & Facility Management oferă o gamă variată de servicii de mentenanţă şi administrare adaptate nevoilor fiecărui client.Asistenta pentru clienti 24/24 h, apelabil din orice retea de telefonie fixa si mobila. Click pe butonul de mai jos pentru a intra in contact cu noi.