Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. DetaliiParcări amenajate

UTI Construction & Facility Management oferă servicii complete pentru administrarea, operarea şi întreţinerea spaţiilor de parcare şi a echipamentelor de management al parcărilor. De asemenea oferim soluţii propietare şi adaptate specificului activităţii clienţilor de soluţii de management al parcărilor.                            

  • Proiectare, instalare şi mentenanţă tehnică pentru echipamente şi sisteme de management al parcărilor
  • Proiectare, instalare şi mentenanţă sisteme de securitate (CCTV, detecţie incendiu şi curenţi slabi)
  • Proiectare şi operare aplicaţii software de management al parcărilor
Spuneti-ne ce servicii va interesează din oferta noastră sau care sunt nevoile spaţiului în care vă desfăşuraţi activitatea. Un consilier de vânzări vă va contacta în scurt timp pentru a vă prezenta ofertele care se potrivesc necesităţilor dvs.

cerere de oferta


Ce trebuie sa fac pentru a solicita o cerere de oferta?
Pentru a solicita o cerere de oferta, puteţi completa formularul standard din pagina principală cu cerinţele dumneavoastă sau ne puteţi contacta direct la numerele de telefon afişate în secţiunea Contact. Operatorii noştri vor prelua solicitarea dumneavoastră şi o vor trata în cel mai scurt timp posibil.UTI Construction & Facility Management oferă o gamă variată de servicii de mentenanţă şi administrare adaptate nevoilor fiecărui client.Asistenta pentru clienti 24/24 h, apelabil din orice retea de telefonie fixa si mobila. Click pe butonul de mai jos pentru a intra in contact cu noi.