Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. DetaliiBenzinării

Infrastructura de securitate şi eficienţa operaţională sunt esenţiale pentru buna desfăşurare a activităţii şi  creşterea indicatorilor de performanţă din cadrul unei benzinării. UTI Construction & Facility Management oferă pentru acest tip de amplasament servicii personalizate şi inovative, unice sau într-un pachet integrat, menite să îmbunătăţească productivitatea şi să reducă costurile administrative, să crească gradul de siguranţă al clienţilor, angajaţilor şi al clădirii.

  • Mentenanță preventivă şi corectivă pentru sisteme
    și instalații electrice, sanitare şi de telecomunicaţii
  • Proiectare, instalare şi mentenanţă pentru sisteme de securitate
  • Sisteme de control şi detecţie anti-efracţie
  • Sisteme de supraveghere video
  • Sisteme de sonorozare şi interfonie
  • Sisteme de detecţie a incendiului
Spuneti-ne ce servicii va interesează din oferta noastră sau care sunt nevoile spaţiului în care vă desfăşuraţi activitatea. Un consilier de vânzări vă va contacta în scurt timp pentru a vă prezenta ofertele care se potrivesc necesităţilor dvs.

cerere de oferta


Ce trebuie sa fac pentru a solicita o cerere de oferta?
Pentru a solicita o cerere de oferta, puteţi completa formularul standard din pagina principală cu cerinţele dumneavoastă sau ne puteţi contacta direct la numerele de telefon afişate în secţiunea Contact. Operatorii noştri vor prelua solicitarea dumneavoastră şi o vor trata în cel mai scurt timp posibil.UTI Construction & Facility Management oferă o gamă variată de servicii de mentenanţă şi administrare adaptate nevoilor fiecărui client.Asistenta pentru clienti 24/24 h, apelabil din orice retea de telefonie fixa si mobila. Click pe butonul de mai jos pentru a intra in contact cu noi.