Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii
Satu Mare Baia Mare Oradea Zalau Cluj Napoca Bistrita Suceava Botosani Piatra Neamt Bacau Vaslui Iasi Arad Timisoara Resita Deva Alba Iulia Targu Mures Sibiu Targu Jiu Ramnicu Valcea Slatina Craiova Pitesti Targoviste Ploiesti Drobeta Turnu Severin Miercurea Ciuc Sfantu Gheorghe Brasov Giurgiu Calarasi Slobozia Buzau Focsani Braila Galati Tulcea Constanta Cernavoda Alexandria Bucuresti

UTI Construction & Facility Management dispune de o reţea complexă de puncte de lucru care fac accesibile serviciile noastre, clienţilor din orice zonă a ţării. Cele 8 sucursale regionale coordonează activitatea punctelor de lucru şi echipelor mobile prezente în fiecare judeţ.

 
Sediu central (București)
Localitatea: București
Adresa: Strada Cernăuți nr. 27B, Sector 2, 022183 București
Sucursala Cluj Napoca
Localitatea: Cluj Napoca
Adresa: Piata Stefan cel Mare nr. 4, cam 7, Cluj
 
Sucursala Dobrogea
Localitatea: Constanta
Adresa: Cladire camin Poarta 2, Corp A, etaj 3
 
Sucursala Banat
Localitatea: Timisoara
Adresa: str. Simion Barnutiu nr. 51 A, ap. 3, judetul Timis
 
Sucursala Oltenia
Localitatea: Craiova
Adresa: str. Frații Golești nr. 108A, județul Dolj
 
Sucursala Transilvania
Localitatea: Brasov
Adresa: str. Basarabia nr. 25, demisol + parter
 
Sucursala Moldova
Localitatea: Iasi
Adresa: str. Hlincea nr. 23, județul Iași
 
Sucursala Muntenia
Localitatea: Pitesti
Adresa: str. Bucovina, nr. 45, judetul Arges
 
Sucursala Ilfov
Localitatea: Otopeni
Adresa: Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 224 E, D1O
Spuneti-ne ce servicii va interesează din oferta noastră sau care sunt nevoile spaţiului în care vă desfăşuraţi activitatea. Un consilier de vânzări vă va contacta în scurt timp pentru a vă prezenta ofertele care se potrivesc necesităţilor dvs.

cerere de oferta


Cum aflu dacă pot beneficia de serviciile UTI Construction & Facility Management şi în oraşul meu?
Echipele UTI Construction & Facility Management sunt prezente în fiecare judeţ din ţară. Consultă harta punctelor de lucru din pagina principală sau apelaţi Serviciul Call-Center pentru a afla cum puteţi beneficia de serviciile noastre.

Unde pot solicita o cerere de oferta?
Pentru a solicita o cerere de oferta, puteţi completa formularul standard din pagina principală cu cerinţele dumneavoastă sau ne puteţi contacta direct la numerele de telefon afişate în secţiunea Contact. Operatorii noştri vor prelua solicitarea dumneavoastră şi o vor trata în cel mai scurt timp posibil.UTI Construction & Facility Management oferă o gamă variată de servicii de mentenanţă şi administrare adaptate nevoilor fiecărui client.Asistenta pentru clienti 24/24 h, apelabil din orice retea de telefonie fixa si mobila. Click pe butonul de mai jos pentru a intra in contact cu noi.