Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii


Formular de Cerere Oferta
Spune-ne ce servicii  te interesează din oferta noastră sau care sunt nevoile spaţiului în care vă desfăşuraţi activitatea. Un consilier de vânzări vă va contacta în scurt timp pentru a vă prezenta ofertele care se potrivesc necesităţilor dvs.

Nume*  
 
Prenume*  
 
Companie* :
 
Domeniu de activitate*:  
 
Numar de telefon*  
 
Adresa de email*  
 
Localitate*  
 
Tip imobil*:  
 
Mesaj / Alte detalii:  
 
Sunteti robot?*  
   
 
    *Atentie! Campurile marcate cu steluta * sunt obligatorii.
Spuneti-ne ce servicii va interesează din oferta noastră sau care sunt nevoile spaţiului în care vă desfăşuraţi activitatea. Un consilier de vânzări vă va contacta în scurt timp pentru a vă prezenta ofertele care se potrivesc necesităţilor dvs.Cum aflu dacă pot beneficia de serviciile UTI Construction & Facility Management şi în oraşul meu?
Echipele UTI Construction & Facility Management sunt prezente în fiecare judeţ din ţară. Consultă harta punctelor de lucru din pagina principală sau apelaţi Serviciul Call-Center pentru a afla cum puteţi beneficia de serviciile noastre.

Unde pot solicita o cerere de oferta?
Pentru a solicita o cerere de oferta, puteţi completa formularul standard din pagina principală cu cerinţele dumneavoastă sau ne puteţi contacta direct la numerele de telefon afişate în secţiunea Contact. Operatorii noştri vor prelua solicitarea dumneavoastră şi o vor trata în cel mai scurt timp posibil.UTI Construction & Facility Management oferă o gamă variată de servicii de mentenanţă şi administrare adaptate nevoilor fiecărui client.Asistenta pentru clienti 24/24 h, apelabil din orice retea de telefonie fixa si mobila. Click pe butonul de mai jos pentru a intra in contact cu noi.