Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

Formare profesională

 

UTI Construction & Facility Management este un important furnizor de servicii în domeniul construcțiilor și facility managementului, cu specializări în domenii variate. Suntem prezenţi în toată ţara şi ne mândrim cu un portofoliu de clienţi renumiţi.

Succesul companiei se datorează în primul rând echipei solide şi devotate, alcătuită din oameni pasionaţi de meseria lor şi preocupaţi să ofere servicii de calitate. Echipa noastră este alcătuită din specialişti în diverse domenii tehnice, cu experienţa bogată în acest câmp de activitate dar şi din tineri ambiţioşi, dornici să-şi perfecţioneze cunoştiinţele şi să evolueze în cadrul unei companii prestigioase.

Suntem conştienţi de faptul ca pentru a menţine la un standard înalt calitatea serviciilor pe care le oferim, este vital să oferim oamenilor noştri un mediu de lucru sănătos şi competitiv, beneficii pe măsura implicării lor şi posibilitatea de a-şi perfecţiona cunoştiinţele şi de a-şi lărgi competenţele. 

Spuneti-ne ce servicii va interesează din oferta noastră sau care sunt nevoile spaţiului în care vă desfăşuraţi activitatea. Un consilier de vânzări vă va contacta în scurt timp pentru a vă prezenta ofertele care se potrivesc necesităţilor dvs.

cerere de oferta
UTI Construction & Facility Management oferă o gamă variată de servicii de mentenanţă şi administrare adaptate nevoilor fiecărui client.Asistenta pentru clienti 24/24 h, apelabil din orice retea de telefonie fixa si mobila. Click pe butonul de mai jos pentru a intra in contact cu noi.